Om Bikers Joint

Vores virksomhed

Passionen for motorcykler, scooter og andre motordrevne køretøjer.

Bikers Joint er blevet bygget på en passion for de 2-hjulede. En ide om at skabe noget selv, og være med kunden helt fra start til slut. 
Jeg ville bygge et sted op for motorcyklister og motorcykelinteresserede - "Bikers Joint" - et fælleskab, hvor der handles, byttes og inspireres.

Det hele har startet som en hobbyinteresse og i 2016 blev virksomheden startet. Små handler og opgaver kom ind og sidenhen har maskinerne og opgaverne vokset. 

Vi vil være behjælpelig med alt fra køb, salg, ombygge, reparationer og råd.

I Grindsted har vi vores lager men ikke et værksted. Derfor samarbejder vi med Struck's MC, hvor man finder nok Danmarks bedste motorcykelmekaniker. 

  • Originale reservedele
  • Bedste kundeservice
  • Samarbejde med måske Danmarks bedste mekaniker "Struck's MC"

Hvem er jeg/vi? 

Den eventyrlige handelsmand

Uddannet sælger/handelsmand i 2010 og derefter skabt mine egne erfaringer og viden. Siden MC-kortet blev taget, har der været rejser i både det centrale Europa og det nordlige. Lige fra en gammel Honda Goldwing fra 1976 til en ny Yamaha R6. Idag er maskiner solgt, og der står idag en Honda Valkyrie i garagen. 

Drømme

Har kunden et ønske eller en ide, gør vi alt i vores magt, så dette kan gå i opfyldelse. Drømme er til for at stræbe efter dem.

Steffan S. Kristensen

“ Jeg ville bygge et sted op for motorcyklister og motorcykelinteresserede - "Bikers Joint" - et fælleskab, hvor der handles, byttes og inspireres.

Steffan S. Kristensen


https://www.struck.dk